Tapahtunutta

”Tämähän on kuin Ruotsissa”, kuuluu kommentti Lapinlahden sairaalan pihalla. Ihmiset hymyilevät, juttelevat vuolaasti tuntemattomien kanssa ja käyttävät hämmästyttävän paljon puheessaan sellaisia adjektiiveja kuten ”mahtava, inspiroiva, vapauttava, hauska”. Käynnissä on Demos Helsingin ja Helsingin juhlaviikkojen Koulu – Toisilta oppimisen festivaali. Lue koko artikkeli »

Viime vuoden KOULU-festivaaleilla inspiroiduttiin ja tehtiin yhdessä. Kokeiluna järjestetty tapahtuma oli menestys. Lapinlahden vajaakäytössä olevaan sairaalaan löysi viikonlopun 25.26.8.2012 aikana noin 800 ihmistä.

Kokeilu antoi näyttöä siitä, että sellaiset asiat kuin inspiraatio, hauskuus, luovuus, omien taitojensa jakaminen ja eri ikäisten ihmisten osaamisen esiin tuominen voivat parhaimmillaan tuottaa todella onnistuneen tapahtuman.

Katso videokooste Koulu 2012 -festivaalista »
Lue lisää tapahtuman sivuilta »

24.8.2013 KOULU saa jatkoa pop-up-oppimiskarnevaalin muodossa aktiivisten oppijoiden aloitteesta. Kuka tahansa voi osallistua oppitunneille ja kuka tahansa voi opettaa. Eläköön luovuus, hauskuus ja oppimisen vallankumous!

7871726808_b7735de07c_o

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s